torsdag 2 juni 2011


När jag tittar på den magra skörd som mitt bristfälliga stickande ger undrar jag hur smal jag borde vara egentligen? Morris är dock väldigt tänjbar.
Och jag tycker själv blombloggar är trista att titta på men blommor är bra fotogeniska och står still när man fingrar på avtryckaren (vilket inte hönsen gör) så...

Huset bygger sig självt, man tittar bort en stund och vid nästa anblick har det vuxit sig än större. Fast om man lyssnar efter låter det där byggandet hela tiden, som hammarslag, som klingsåg, som ... svordomar?

Vilken betongklinker ska läggas i hall och badrum? Den ljusaste? Den vackra mullvadsgrå, eller kanske den med lite liv i sig? Har beställt prov av plattan "Leksand" här för att kunna välja.


3 kommentarer:

 1. Jag skulle rösta på den turkosa i alla dagar. Annars är den vita bra vacker också :)

  SvaraRadera
 2. Är det blommehöns du har? Det hade vi en gång och nu börjar jag längta efter egna hönor igen.

  SvaraRadera
 3. Hade blommehöns en gång och de här är också en svensk lantras; öländska dvärghöns, även kallade spitehöns. De är trevliga och lätta att komma till tals med. Just nu har vi nog en tupp eller två för mycket så de gal som galningar. Har testat många hönsraser men dessa är verkligen mina favoriter.

  Kanske att den vita plattan också är min favorit, äh de är mina favvisar allihop.

  SvaraRadera