söndag 19 februari 2012

mässbesök och uteblivet årsmöteSymässan i Älvsjö var riktigt rolig i år. Kanske var den som alla andra gånger men att jag var där tidigare på dagen? Hur som helst så var det trevligt att vara där. Dock missade jag Stickas årsmöte eftersom jag hade jobbjour och var tvungen att lämna innan det började. Lite synd.


Något annat som var synd var meddelandet att
SquareLiz skulle lägga ner. Deras textila urval har alltid passat min egen färgtanke - så var ska jag hitta de där färgerna nu? För att verkligen göra allt riktigt trist hade de inte med sig min all time favvoexpedit. Sorgesamt...

Men de hade halva priset på allt för utförsäljning och tanterna var som galna i båset, ryckte i allt löst och fast. Själv slet jag till mig Dear Jane-boken med tillhörande linjaler som jag tittat på länge. Vid hemkomst bestämde jag mig för att inte få några idéer om att sy eländet själv utan bara bläddra lite löst i den för inspiration när jag har TID, bara då. Endast när jag har TID.
På eftermiddagen grävde jag mig ner i lapplådan och fantiserade lite om grönt men jag fick för mycket hjälp så det var svårt att fullfölja några planer. De flesta lapparna på bilderna kommer från Quilters Blues.


lördag 18 februari 2012

vinter och fulspetsTro't eller ej men jag har faktiskt slutfört en stickning. Armen höll. Axeln höll. Mottagaren blev glad.


Crofter's Cowl av trevliga Gudrun Johnston, aka The Shetland Trader. Hittade ett restgarn av sporttyp i mina gömmor. Mjuk ull, fin grön. tror bestämt att jag ska sticka en till mig själv också.